-

 

A.Palojoki Oy on vuonna 1970 perustettu pintakäsittelytekniikkaan erikoistunut maahantuonti- ja tukkuliike. Tarjoamme tuotteita peruspintakäsittelytarvikkeista asiakaskohtaisesti räätälöityihin robottisoluratkaisuihin, sekä laadukkaita timanttityökaluja ja työsuojavarusteita.

Kemialliseen pintakäsittelyyn A.Palojoki Oy toimittaa galvanoteknisiä laitteita ja tarvikkeita.

 

A. Palojoki Oy tarjoaa sujuvaa palvelua ja nopeat toimitukset. Suurin osa tuotteistamme on saatavana heti varastosta.

 

TARINAMME

1970 –luku

Antti Palojoki perusti teknisen alan maahantuonti- ja tukkuliikkeen vuonna 1970 palvelemaan kasvavan metalliteollisuuden pintakäsittelyn tarpeita. Sähkökemiallisen pintakäsittelyn rinnalle tuli nopeasti mekaaninen esikäsittely, sisältäen hionnan ja kiillotuksen.
Toimipisteenä oli Helsingissä Liisankatu 17:ssä sijainnut toimisto sekä varastoja kolmessa eri osoitteessa. Ensimmäinen varasto oli perinteiseen tyyliin omassa autotallissa.

1980 –luku

Siirryimme omaan toimitaloon. Toimistotilat, laboratorio sekä varasto olivat kaikki samassa osoitteessa.
Toiminnan painopisteinä olivat metallin pintakäsittely, fosfatointi sekä prosessista syntyneen jäteveden käsittely. Vuosikymmenen loppupuolella valikoimiimme tulivat myös timanttityökalut ja sen myötä asiakkaiksemme jälleenmyyjiä ja rakennuskonevuokraamoja.

1990 –luku

Toimitaloa laajennettiin vastaamaan uusia tarpeita. Toimintamme jälleenmyyjien ja konevuokraamojen kanssa tiivistyi. Asiakkaiksi tuli myös lasiliikkeitä ja kiviteollisuutta.
Otimme samanaikaisesti ensimmäisiä askeleita Viron ja Venäjän kaupankäynnissä.
Uusi sukupolvi siirtyi vetovastuuseen, kun Timo Palojoki aloitti toimitusjohtajana vuonna 1999.

2000 -luku

Luovuimme perinteisestä pintakäsittelykemikaalien maahantuonnista ja laboratoriotoiminnasta. Päämiehemme Coventya osti kemikaalipuolen liiketoiminnan ja jatkoi toimintaa tiloissamme hyvässä yhteistyössä.
Yhteistyömme jälleenmyyjiemme kanssa tiivistyi entisestään. Uuden päämiehemme EHWAn myötä vahvistimme selkeästi tarjontaamme sekä asemiamme tavarantoimittajana mm. rakennussektorilla.

2010 –luku

Jälleenmyynti- ja konevuokraamosektorit vahvistuivat. Ammattikäyttäjiä palvelevat yritykset myivät laadukkaita tuotteitamme menestyksekkäästi. Lisäksi tavarataloketjuissa myyntimme kasvoi voimakkaasti, ja näin pystyimme tarjoamaan myös kuluttajille toimivia ja kohtuuhintaisia tuotteita.

2020 –luku

A.Palojoki siirtyi 10.11.2023 osaksi ProMart -konsernia, jatkaen toimintaansa omana yhtiönä.

Jatkamme toimintaamme edelleenkin asiakkaitamme tarkkaan kuunnellen ja huomioiden sekä iloisesti palvellen.

 

 

Kipinä ei sammu!