-

3410 - KIILLOTUSAINE

KIILLOTUSAINE FLEXIPADS HIGH CUT LP100,
Flexipads HIGH CUT LP100 on leikkaava kiillotusaine automaalin lakkapinnan naarmujen, hapettuneen pinnan ja happosadevaurioiden poistoon sekä pien ja jarrupölyn poistoon. Myös pintavaurioiden ja P1500 hiontajälkien poistoon maali-, gelcoat- ja komposiittipinnoilta. Kiillotusaine ei sisällä vahaa eikä silikonia.
Paras tulos saadaan aikaiseksi valkoisten erittäin kovien tai keltaisten kovien Flexipads-kiillotussienien kanssa tai merinovillalaikan kanssa.
Tuottaa jo itsessään korkean kiillon. Viimeistele pinta tarvittaessa Flexipads FINE CUT LP110 tai Flexipads ZERO SWIRL LP120 kiillotusaineella ja suojavahalla.

KIILLOTUSAINE FLEXIPADS FINE CUT LP110,
Flexipads FINE CUT LP110 on keskileikkaava kiillotusaine automaalin lakkapinnan haalistumien kiillotukseen ja liikenne- ja teollisuussaasteiden poistoon. Myös tuoreiden ja kovettuneiden keraamisten tai naarmuuntumista kestävien kirkaslakkapintojen käsittelyyn, P2000 hiontajälkien poistoon ja kaikkien maalipintojen kiillotukseen. Veneiden gelcoat-pintojen ja komposiittipintojen kiillotukseen. FINE CUT LP110 kiillotusaine sopii myös perinteisille automaaleille.
Kiillotusaine ei sisällä vahaa eikä silikonia.
Paras tulos saadaan aikaiseksi sinisten ja oranssien keskikovien Flexipads-kiillotussienien kanssa.
Tuottaa korkean kiillon. Viimeistele pinta tarvittaessa Flexipads ZERO SWIRL LP120 kiillotusaineella ja suojavahalla.

KIILLOTUSAINE FLEXIPADS ZERO SWIRL LP120,
Flexipads ZERO SWIRL LP120 kiillotusaine on tarkoitettu automaalin lakkapinnan himmentymien ja kiillotuksen jälkeisten pyörrenaarmujen poistoon erityisesti tummilta pinnoilta sekä pinnan viimeistelykiillotukseen. Myös veneiden gelcoat-pintojen ja komposiittipintojen viimeistelyyn. Kiillotusaine ei sisällä vahaa eikä silikonia.
Tuottaa syvän ja selkeän kiillon.
Paras tulos saadaan aikaiseksi punaisten ja mustien pehmeiden Flexipads-kiillotussienien kanssa.
Flexipads ZERO SWIRL LP120 kiillotusaine sopii myös perinteisille automaaleille.
Viimeistele pinta Flexipads mikrokuituliinalla nro. 40352 ja suojavahalla.

pakkaus: 12 kpl.

  tuote nro. valm. nro. tyyppi
       
500 ml  3410-LP100 LP100 HIGH CUT hiontaan kiillotukseen
500 ml  3410-LP110 LP110 FINE CUT kiillotukseen
500 ml  3410-LP120 LP120 ZERO SWIRL viimeistelyyn
Tulosta sivu